Automated Trading

WebAds’ premium inventory is nu ook in een real time bidding omgeving beschikbaar voor directe adverteerders, agency trading desks, demand side platforms en retargeteers!

WebAds Exchange

De WebAds Exchange zorgt ervoor dat WebAds’ premium inventory ook in een real time bidding omgeving beschikbaar is voor directe adverteerders, agency trading desks, demand side platforms en retargeteers! Zo kunt u resultaatgerichte - én branding campagnes automatisch, schaalbaar, snel en kosteneffectief inkopen binnen ons gehele portfolio van premium publishers en websites.

Start direct en target uw RTB campagnes op AppNexus Selling Member ID : WebAds NL (994)
  • Automatisch inkopen op onze brand safe inventory
  • Geen minimum budget
  • Rich media inkopen in een real time bidding omgeving
  • Standaard formaten 336x280, 300x250, 160x600, 120x600 en 728x90
  • 1st party - of 3rd party data audience targeting mogelijk

Vraag direct onze actuele whitelist aan inclusief AppNexus’ unieke website- en placement id#’s om gericht te kunnen plannen, in te kopen, gedetailleerd te optimaliseren en gedifferentieerd te kunnen rapporteren.

Naam *
Bedrijf *
Email *
Telefoon
Bericht
* = verplicht veld

Real Time Bidding via geavanceerde technologie

Een relatief nieuwe inkoopvorm binnen Display advertising is Real Time Bidding. Real Time Bidding, oftewel RTB, maakt het voor een adverteerder mogelijk om 'real time' te bieden op elke beschikbare individuele impressie. Hierdoor is het nu mogelijk de juiste boodschap 1 op 1 aan de juiste bezoeker te tonen op het juiste moment. U bepaalt geheel zelf hoeveel u voor welke impressie wilt bieden. Voor een adverteerder daalt de 'waste' door de betere targeting. U kunt immers specifiek een bod uitbrengen op impressies die worden vertoond aan een internetter die aan bepaalde voorwaarden, zoals een aankoopintentie voor een auto, voldoet. Aan de kant van de uitgever stijgt de eCPM door deze meer getargete inzet van de adverteerder. En met het vertonen van relevantere uitingen is ook de eindgebruiker gebaat.

Mogelijkheden

WebAds ondersteunt alle standaard IAB Display formaten. Deze formaten zijn ideaal om in te zetten in combinatie met de rijkere advertentieformaten zoals Rich Media, Take-overs en Video. Vul uw online campagne daarom altijd aan met standard Display voor aanvullend bereik en voor het behalen van de benodigde herhaalcontacten. Op deze manier zet u een succesvolle campagne neer.

Alle standaard Display mogelijkheden zijn ook als expandable op de exchange beschikbaar.

Wanneer u binnen ons netwerk adverteert, bent u er zeker van dat uw advertenties binnen een brand safe environment verschijnen. Bovendien bieden wij verschillende targeting mogelijkheden waardoor u uw campagne nog gerichter kunt inzetten.
 

Begrippenlijst

Hulp nodig bij de betekenis van een woord? Onderstaand een overzicht waarin we verheldering geven bij veelgebruikte begrippen uit de wereld van Automated Trading.

Begrippenlijst

Specificaties

Display Specificaties

Download PDF

 

Display templates

Download templates

 

ClickTag How-to Actionscript 2+3

ClickTag handleiding

 

Contact

Bel ons op 020 626 16 34 of mail naar rtb@webads.nl