Over WebAds

WEBADS WERD OPGERICHT in 1997 in Amsterdam als eerste sales house/publisher netwerk van Nederland. In 2003 opende we onze vestiging in Italië (Milaan), gevolgd door een vestiging in Londen in 2006. Het Spaanse kantoor in Madrid werd gelanceerd in 2010 en in 2013 hebben we onze eerste Amerikaanse vestiging geopend in Miami om de Zuid-Amerikaanse markten te bedienen.

WebAds biedt een volledige geïntegreerde aanpak wanneer het gaat om internationale campagnes en verkoop van inventory voor internationale publishers. Mede door ons netwerk en deze geïntegreerde aanpak is WebAds uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke publisher netwerk en sales house voor display advertising in Europa.

Door goed op de hoogte te zijn en te blijven van de ontwikkelingen binnen onze markt zijn we in staat om onze publishers en adverteerders van waardevolle adviezen te voorzien. Voor onze publishers weten we meer rendement te halen uit de beschikbare inventory door de inzet van slimme oplossingen en technologieën. Publishers van WebAds krijgen een eigen VIP Dashboard. Het VIP Dashboard geeft real time duidelijke inzichten in de inkomsten en commerciële prestaties van de website. Tevens stelt het de publisher in staat om controle te hebben en houden over het eigen aanbod.

WebAds werkt nauw samen met mediabureaus en adverteerders. Ons streven is om de boodschap van een merk goed over te brengen aan het juiste publiek, op de meest efficiënte wijze. We tracken en optimaliseren campagnes om voor een zo goed mogelijk resultaat zorg te dragen. Hiernaast bieden we heldere campagnerapportages aan en kunnen we mediabureaus en adverteerders voorzien van een volledig transparante whitelist. Ook voor het opzetten van deal id’s / pmp’s helpen wij je graag.

© Copyright - WebAds BV