Amsterdam, 28 Juni – WebAds biedt vanaf vandaag exclusief de advertentieruimte aan op Fandom en partnerwebsites Metacritic, GameSpot, GameFAQs, Giantbomb, Comicvine en TV Guide, in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Hiermee breidt het partnership zich uit met een zestal nieuwe brands en unieke advertentiemogelijkheden.

Fandom WebAds Partnership Press Release

Met meer dan 90 miljoen unieke maandelijkse bezoekers in Europa en meer dan 250.000 content pagina’s is Fandom het grootste entertainment en gaming platform ter wereld. De vertrouwde inzichten, beoordelingen en content maakt Fandom Netwerk een one-stop shop voor fans van entertainment en gaming.

“Fandom’s contextuele targeting mogelijkheden voor het bereiken van fans van TV-series, Films en Games, en de verdieping daarbinnen op genres, acteurs en personages maken deze advertentiemogelijkheden significant en toekomstbestendig, zeker gezien de schaal die Fandom te bieden heeft.” Zegt Xavier Schijffelen, CEO WebAds.

Fandom biedt via WebAds een gevarieerde advertentiepropositie van Take Over-, Rich Media-, IAB-formaten en Videomogelijkheden via directe- en programmatic kanalen aan.

Vragen over de advertentie- en/of targeting mogelijkheden? Neem contact op met je accountmanager bij WebAds!

Over Fandom:

Fandom is s ‘werelds grootste platform waar fans zich onderdompelen in de imaginaire gaming-, en entertainment werelden. Met een wereldwijd bereik van 350 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 250.000 content pagina’s is Fandom de nummer één bron voor verdiepende informatie over popcultuur, games, TV en film. Fandom’s Gaming divisie beheert de online videogame retailer Fanatical. Fandom Productions, de contenttak van Fandom, verbetert de fan-ervaring door middel van gecureerde redactionele berichtgeving en branded content van vertrouwde en gevestigde uitgeversmerken Gamespot, TV Guide en Metacritic, samen met de Emmy-genomineerde Honest Trailers en het wekelijkse videonieuwsprogramma The Loop. Volg @getfandom voor meer informatie of bezoek: www.fandom.com

Contact: Leon Haar, Sales Manager WebAds – 06-21268980, l.haar@webads.nl