Voordelig je nieuwe tas scoren: tips

Ben jij een echte tassen freak? Als jij graag de trends volgt en bij iedere outfit een passend tas wilt dragen, vast wel. Helaas kost elk exemplaar nu eenmaal geld, veel geld soms. Zeker als je oog valt op de fraaie designs van de topmerken. Lees hier hoe je een nieuwe tas zo goedkoop mogelijk scoort.

 Goedkope design tas in de sale kopen

Ok, je zult misschien een beetje geduld moeten hebben en de tijd nemen om te speuren, maar de uitverkoop is de manier om een afgeprijsde tas te vinden. Dit geldt zowel in de fysieke tassenwinkels als online. Je hebt gewoon echt kans om een juweeltje van een design tas te scoren voor een prijs die 30% of wel 50% lager ligt dan normaal.

Let op speciale deals

Ben je op zoek naar de beste deals? Dan is het slim om te kijken naar speciale aanbiedingen, zoals de social deals van THEBAGSTORE. Een social deal bij deze online tassen aanbieder is een tas die in grote aantallen voor een scherpe prijs is ingekocht. Dankzij zo’n aanbieding koop je die stijlvolle Burkely tas of stoere RAINS rugzak voor een absolute bodemprijs. De social deals zijn er voor alle soorten tassen, dus ook voor hantassen, clutches en reistassen. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want deze tassen vliegen namelijk de deur uit. Wil je geen deal mislopen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de webshop.

Bezoek een outlet

Heb je geen zin om op de sale te wachten en hou je van winkelen? Bezoek dan een factory outlet winkelcentrum. In Nederland vind je bij Roermond, Lelystad en Roosendaal waanzinnig leuke fashion outlet centra waar je heerlijk kunt shoppen. De winkels in deze shopping centra liggen altijd vol koopjes. Ook vind je er leuke restaurants en cafeetjes voor een hapje en een drankje. Meestal kun je je bij zo’n winkelcentrum tevens registreren voor een fashion club. Hiermee kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen, VIP dagen en extra korting. Spreek af met je vriendinnen en vrienden en maak er een leuk dagje of weekendje van. Winkel tot je erbij neervalt of combineer je uitje met een andere activiteit.

Reserveer er (toch) je spaargeld voor

Heb jij dat ook wel eens, dat je helemaal verliefd wordt op een designer tas? Voor dit soort momenten is het slim om wat spaargeld achter de hand te hebben. Reserveer een speciaal potje voor tassen die voor jou een absolute ‘must-have’ zijn. Je loopt dan niet het risico dat het model later niet meer verkrijgbaar is. Dus begin nu al met sparen, nog voordat je weer een mooie tas ziet. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je geld beschikbaar hebt zodra je die waanzinnig leuke handtas of schoudertas spot. Sommige tassen zijn gewoon te mooi om een sale of speciale aanbieding af te wachten. Als jij nu die ene speciale tas nodig hebt voor dat feestje binnenkort of een andere speciale gelegenheid, zeggen wij: gaan met die banaan.