De perfecte trouwjurk

De gedachte aan trouwen brengt veel mensen op een roze wolk. Het is een van de mooiste en meest bijzondere dagen uit je leven. Jij en je partner geven elkaar het ja woord en beloven jullie elkaar eeuwige trouw. Tijdens deze bijzondere dag wil jij er natuurlijk op je allermooist uitzien. De meeste vrouwen dragen op hun trouwdag een trouwjurk. Zoek de mooiste trouwjurk uit en beleef een van de mooiste dagen uit je leven!

Een A-lijn trouwjurk of een prinsessen trouwjurk?

 

Trouwjurken, ze zijn er in verschillende soorten kleuren en maten. Voor elke vrouw is er een passende jurk te vinden. De meest bekende soorten trouwjurken zijn: prinsessen trouwjurken, zeemeermin trouwjurken, rechte trouwjurken en A-lijn trouwjurken. Vooral de A-lijn trouwjurken zijn populair. De A-lijn trouwjurk is geschikt voor elk lichaam. Door het getailleerde lijfje en de uitlopende rok staat de A-lijn trouwjurk mooi bij iedere vrouw. De A-lijn trouwjurk kan verschillende soorten mouwen hebben. Je kan hierbij denken aan een trouwjurk met lange mouwen, een trouwjurk zonder mouwen of een trouwjurk met off-shoulders. Daarnaast kan het lijfje of de rok versierd zijn met glitters of kant. Deze geven de jurk een chique look. Ook kan je ervoor kiezen om een simpele A-lijn jurk te kopen, bijvoorbeeld een jurk die gemaakt is van satijn. Wil jij graag jouw rondingen accentueren? Kies dan voor een zeemeermin trouwjurk. Deze trouwjurk accentueert jouw rondingen door de klassieke trompet stijl. Wil jij tijdens jouw trouwdag stralen in het middelpunt? Een prinsessen trouwjurk is dan dé perfecte jurk voor jou. Een prinsessen trouwjurk heeft een wijd uitlopende rok, deze kan versierd zijn met glitters of met kant. Welke jurk kies jij? Ga jij de A-lijn trouwjurken passen? Of pas je liever een prinsessen trouwjurk?

Tips om de perfecte trouwjurk te vinden

 

Voordat je een afspraak gaat inplannen om een trouwjurk te passen is het verstandig om vooraf inspiratie op te doen. Deze inspiratie kan je opdoen via bijvoorbeeld websites, vakbladen, tijdschriften of in winkels. Maak een moodboard van jouw favoriete jurken. Zo heb jij alvast goed op een rijtje welke jurken jij wel mooi en niet mooi vindt. Laat het personeel jou tijdens het passen van jouw trouwjurk adviseren. Het personeel is gespecialiseerd in trouwjurken en weten als geen ander welke jurk het beste bij een bepaald lichaam past. De tweede tip is om jou familie en vrienden mee te nemen naar jouw afspraak. Zij kennen jouw immers het beste en weten jouw stijl. De volgende tip is om jouw gekozen lingerie en schoenen mee te nemen naar de afspraak. Als je dit meeneemt kan je tijdens het passen het totaalplaatje zien. De laatste tip is om goed te kijken naar de lengte van de jurk. Als een jurk net te lang voor je is, dan kan je beter een andere jurk uitzoeken. De jurk moet perfect zitten, je mag geen last hebben van jouw jurk. Hij mag bijvoorbeeld niet te lang zijn. Heel veel plezier met het uitzoeken van jouw perfecte trouwjurk!