Tweede seizoenshelft Eredivisie van start!

De eerste 18 speelronden in de Eredivisie zijn gespeeld en vanaf vrijdag 14 februari is ook het tweede deel van het seizoen van start gegaan. Wie wordt er kampioen? Wordt het net als vorig jaar Ajax of houdt PSV de leiding tot het einde van het seizoen?

 

Bij de start van de tweede competitiehelft is het altijd wat aftasten. Welke spelers zijn er in de winterstop vertrokken of juist bijgekomen? Hoe zit het met blessures en welke spelers ontbreken vanwege de Africa Cup? Een hoop vragen die vanaf nu op één plek worden beantwoord. Op www.voetbalvandaag.nl wordt je 24/7 op de hoogte gehouden van het laatste Eredivisie nieuws en weet je precies wat er speelt bij alle 18 clubs. Ben je het zat om alleen maar nieuws over de traditionele top drie te lezen? Dan komt deze website als geroepen.

 

Waarom de Eredivisie volgen via voetbalvandaag?

Voetbalvandaag brengt je niet alleen maar het laatste Eredivisie nieuws. Van elke Eredivisie club worden uitgebreide statistieken gedeeld. Deze worden zelfs tijdens een wedstrijd live geüpdatet.

 

De Eredivisie pagina begint het met het aankomende Eredivisie programma. Daar zie je precies welke clubs het in de eerstvolgende ronde tegen elkaar opnemen. Door op een club te kiezen kom je op de clubpagina uit. Daar vind je de meest uitgebreide informatie over de club en de selectie.

 

Behalve de meest uitgebreide Eredivisie statistieken en het laatste nieuws, zijn er nog een aantal redenen om Voetbal Vandaag te bezoeken. Er zijn namelijk bij elke wedstrijd wel wedtips te vinden en ook lees je precies waar je het voordeligst live naar Eredivisie wedstrijden kunt kijken.

 

De meest uitgebreide Eredivisie statistieken op één website

De informatie op de Eredivisie pagina wordt niet alleen maar door liefhebbers gebruikt. Voetbalanalisten bezoeken de website frequent en iedereen die wel eens een voetbalweddenschap plaatst, weet inmiddels voetbalvandaag.nl ook te vinden.

 

Interessante Eredivisie statistieken zoals het team met de meeste kaarten en doelpunten kom je hier ook tegen. Natuurlijk ontbreekt de huidige stand ook niet. Verder kom je hier de top scorers tegen en zie je de vorm van elk team gemeten over de laatste vijf wedstrijden.

Behalve seizoensgemiddelden en wedstrijdinformatie blijft Voetbal Vandaag ook niet achter als het om live updates gaat. De laatste tussenstanden zie je gelijk, zonder enige vertraging en dat geldt ook voor de statistieken. Door tijdens een Eredivisiewedstrijd deze voetbalsite te bezoeken, ben je elke seconde op de hoogte en juich je tegelijk met de spelers op het veld. Er zit namelijk geen enkele vertraging op de live statistieken.

 

Wedtips en voorspellingen bij elke Eredivisiewedstrijd

Wedden op de Eredivisie is enorm populair. Toch hebben we het met z’n allen nog vaak mis en verdienen de bookmakers lekker aan alle misgelopen weddenschappen. Daar moet een einde aan komen dachten ze bij deze voetbalsite. Daarom geven ze wedtips en voorspellingen die gebaseerd zijn op data en niet op gevoel. De recente vorm, onderlinge resultaten en nog veel meer statistieken worden naast elkaar gelegd. Met al deze informatie maakt het algoritme een voorspelling die bijzonder vaak uit lijkt te komen. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar mooie wedstrijden en kun je direct vertrouwen op de verzamelde informatie van deze bot..

 

Samenvattend kun je dus wel stellen dat Voetbal Vandaag de perfecte plek is om de tweede seizoenshelft van de Eredivisie te volgen.