Wijn kramen op de markt – van oude tot zoete witte wijn

 

De markt is het centrum van de handel voor vele producten. Van kleding tot voedsel tot dranken. Alles lekker centraal op één plaats en ook nog eens vers van de pers. Een lekkere fles wijn op de markt gekocht om deze later met vrienden, vriendinnen of familie te openen en stress over hoe deze het beste te bewaren tot het moment van serveren? De wijnkoelkast helpt u hierbij uit de brand. Creëer de beste bewaarplek voor wijn met de wijnkoelkast of wijnklimaatkast. Het apparaat voorziet iedere wijnsoort van de meest ideale bewaartemperatuur en overige klimatologische omstandigheden in stijl.

Vers van de markt, vers uit de wijnkoelkast

De markt biedt vele versproducten zoals vis, groente, vlees, vruchten, zaden, thee en overige voedingswaren. Wijn is hier ook onderdeel van, een zeer delicate dranksoort die met aandacht en liefde verzorgt dient te worden. Wijn dient bewaard te worden op een bepaalde temperatuur wil deze niet oxideren of verkeerd rijpen. De wijnkoelkast of wijnklimaatkast biedt hierbij de oplossing. Een apparaat die dankzij compressor-koeling en de juiste luchtcirculatie de wijn voorziet van de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid.

Van de markt naar de eindgebruiker zonder moeite

Het winkelen op de markt is zo leuk aangezien er alles verkrijgbaar is op één groot plein. Dit geldt ook voor de wijnkoelkast die alle wijnsoorten op zijn best in één apparaat kan bewaren. Dankzij meerdere temperatuurzones is het mogelijk om niet één, maar liefst meerdere wijnsoorten in één apparaat te bewaren. Stel iedere temperatuurzone in op de voor de wijn meest ideale temperatuur. Het bereik van de wijnkast ligt tussen de 5 en 18 graden Celsius, perfect voor iedere wijnsoort.

Geen zorgen meer over het op tijd koud zetten van een wijntje aangezien de wijnkoelkast de wijn te alle tijde bewaard op de meeste ideale temperatuur. Serveer klaar voor iedere visite of feestje op ieder moment van de dag.

Zoals op de markt lekkere hapjes gepresenteerd worden op een stijlvolle manier om de klant te lokken gebeurt dit ook met de wijnkoelkast. Deze is voorzien van horizontaal uitschuifbare eiken houten plateaus die de wijn een stabiele horizontale liggen bieden. Led-verlichting in de wijnkoelkast geeft de kijker door de dubbel laags glazen uv-beschermende glazen een blik in de wijnkoelkast.

Overal van zowel de wijn als de markt kunnen genieten

Markten zijn overal in het land te vinden. Loop het centrum van een stad in en ja hoor de marktkraampjes vol met handelswaar zijn al zichtbaar. Dit geldt ook voor het presenteren van de wijncollectie. De wijnkoelkast inbouw is er een voorbeeld van. Eenvoudig in te bouwen in de keuken of ander interieur in de woning maakt het mogelijk om overal de wijn op te slaan. Liever voorkeur voor een losstaande wijnkoelkast? Dat kan ook zeer zeker en ziet er overigens ook zeer stijlvol uit. Een tas vol met spullen van de markt waaronder een ware wijncollectie van vele flessen overheerlijk wijn? Geef deze lekkernijen een vertrouwde plek dankzij de wijnkoelkast. Voor de kleine wijnliefhebber met een collectie van tien flessen tot de serieuze wijnverzamelaar met 150 flessen is er een wijnkoelkast.